Polici dhe Berberi

Një dite një polic shkon tek berberi për tu qethur.
Duke bere muhabet berberi i thotë:
- E dini ju ca e kam djalin e gruas?
- Polici: djalë halle – jo i thotë berberi
Djalë daje – jo i thotë berberi
Djalë teze – jo i thotë berberi
Berberi: është djali im
Polici: aha e kuptova thotë polici, dhe shkon ne komisariat.
Kur arrin aty pyet koleget e tij: A e dini ju ca e kam djalin e gruas?
Koleget: djalë halle, djalë daje, djalë teze
Polici: Jo, është djali berberit.
Post a Comment

Popular Posts

Pageviews last month