Nje djalosh

Nje djalosh  i afrohet nje koleges ne biblioteke dhe e shiqon thelle qe vajza te reagoje.
Kur vajza e heton se djaloshi pe shiqon pandare i thote:
- O ti djale mos me shiqo ashtu se zemra ime i takon dikujt tjeter?
- Djaloshi i a kthen:  - Ska lidhje, ti ke edhe organe tjera.
Post a Comment

Popular Posts

Pageviews last month