Nje djale i ri

Nje djale i ri shkonte per peshk po kishte 4 dite qe skapte gje.
Nje xhaje aty afer vetem kapte.
Vazhdoi keshtu per nje jave dhe i riu vendosi ti zere vendin xhajes qe te kapte nje peshk.
Prape skapi asgje dhe vendosi te pyste xhajen..

- O xhaje po si ja ben qe ze kaq shume peshk?
- Po ja kur zgjohem n.q.s k**i me anon majtas dal majtas liqenit kur eshte djathtas dal djathtas.
- Po si tja bej une o xhaje qe me rri drejt?
- Ti rrinte xhajes drejte nuk do gjunte per peshk por per pi..
Post a Comment

Popular Posts

Pageviews last month