Social Icons

Monday, 6 January 2014

GjirokastritiNje gjirokastrit i thote babait: "Kam gjetur nje goxha vajze nga Tirana do ta marr". Dhe babai: "Mire, mire, po rrugen kush e paguan" ?
Post a Comment

Stats