Top Chuck Norris Facts / Fakte Rreth Lek Plepit 1

1. Chuck Norris does not submit to homeland security, he IS homeland security.
Lek Plepi nuk i nenshtrohet sherbimit secret, Lek Plepi eshte sherbimi secret.

2. Chuck Norris threw a grenade and killed 50 people, then it exploded.
Lek Plepi hodhi nje granate dhe vrau 50 persona, dhe pastaj granata shpertheu.

3. Chuck Norris can pick oranges from an apple tree and make the best lemonade you’ve ever tasted.
Lek Plepi keput portokalle nga pema e molles dhe ben me te ben LIMONaten me te mire qe mund te kesh pire ndonjehere.

4. Chuck Norris can strangle you with a cordless phone.
Lek Plepi mund te shtrengoje ne qafe dhe te te marri shpirtin me nje telefon pa kabull fare.

5. When Chuck Norris was in middle school, his English teacher assigned an essay: "What is courage?" He received an A+ for turning in a blank page with only his name at the top.
Kur Lek Plepi ishte ne shkolle te mesme dhe mesuesi i letersise i dh ate hartoj nje hartim me temen “Cfare eshte trimeria” – mesuesi id ha lekes noten 10, thjesht vecse kishte shkruar emrin ne nje faqe boshe, nga frika se mos reagonte Leka


6. Some kids piss their name in the snow. Chuck Norris can piss his name into concrete.
Ca njerez shkruajne emrin e vet me shurre ne debore. Lek Plepi e shkruan ne cemento.


7. Death once had a near-Chuck-Norris experience.
Vdekja ishte rrezikuar njehere nga Lek Plepi.

8. Leading hand sanitizers claim they can kill 99.9 percent of germs. Chuck Norris can kill 100 percent of whatever the hell he wants.
Pastruesi kimik me i mire mund te vrasi 99.9% te mikrobeve. Lek Plepi vret 100% te cfardo qe i ti doje palla.

9. Chuck Norris beat the sun in a staring contest.
Lek Plepi ka mundur djellin ne nje duel shikimi.

10. Chuck Norris can kill your imaginary friends.
Lek Plepi mund te te vrasi edhe miqt e tu imagjinare.

11. Chuck Norris was once on Celebrity Wheel of Fortune and was the first to spin. The next 29 minutes of the show consisted of everyone standing around awkwardly, waiting for the wheel to stop.
Lek Plepi mori pjese ne nje show televiziv ku i duhej qe te rrotullonte nje rrote per te bere nje zgjedhje. Pasi leka e rrotulloi rroten, te gjitheve iu desh te presin per 3 ore e gjysem derisa te ndalonte rrota nga forca e madhe qe Leka perdori.
Post a Comment

Popular Posts

Pageviews last month