Alla-Shqipo-anglezce - Poezi Humoristike

une morning ne lendin, mister ujk po ndiqte mis dhin , runte dhia like veriu, in front of her mister ariu, what's matter mis dhi , mister ujk whant to catch me, don't wory dhia ime if ju whant this veglen time mister ujk can't touch ty any qimePoezi humoristike: Argetim dhe zbavitje, humor shqiptar, letersia, poems, humour, gallat, barcoleta, barcaleta, per te qeshur, poezi qesharake, grimca humoristike.

Ju lutemi lini komentin tuaj ne fund, faleminderit!
Post a Comment

Popular Posts

Pageviews last month